Catering Wielkanoc
—————————  strefa smaku —————————

PRZEKĄSKI ZIMNE

– Sałatka nicejska z tuńczykiem 4,50 zł/100 g
– Sałatka jarzynowa 4,50 zł/100 g
– Sałatka brokułowa z kurczakiem i sosem czosnkowym 4,50 zł/100 g
– Sałata serowa z boczkiem wędzonym i sosem miodowo–musztardowym 4,50 zł/100 g
– Rolada z kurczaka 6,50 zł/100 g
– Galantyna z kaczki 8,50 zł/100 g
– Udziec z indyka faszerowany mięsem mielonym i żurawiną 6,50 zł/100 g
– Pasztet wieprzowy 6 zł/100 g
– Pasztet wieprzowy z orzechami 6 zł/100 g
– Pasztet drobiowy z żurawiną 6 zł/100 g
– Pieczeń rzymska z jajkiem 6 zł /100 g
– Schab ze śliwką 6,50 zł/100 g
– Jajka faszerowane (z pieczarkami, z musem tuńczykowym, z musem łososiowym i awokado) 4 zł/
połówka jajka

DANIA GORĄCE

– Rosół z kaczki z domowym makaronem 4,50 zł/100 ml
– Rosół tradycyjny z domowym makaronem 4 zł/100 ml
– Żurek staropolski z białą kiełbasą i jajkiem 4,50 zł/100 ml
– Flaki 4,50 zł/100 ml
– Strogonoff 4,50 zł/100 ml

DANIA GORĄCE

– Bigos staropolski 4 zł/100 g
– Karkówka z sosem myśliwskim 17 zł/ porcja
– Roladka drobiowa z farszem kurkowo-serowym 17 zł/ porcja
– Zraz wołowy z boczkiem wędzonym, ogórkiem kiszonym i cebulą z sosem własnym 20 zł/ porcja
– Udko z kaczki pieczone z sosem z owoców leśnych 20 zł/ porcja

Zamówienia przyjmujemy do 15.04.2025r.

Odbiór dań 19.04.2025r.

ZAMÓWIENIA SKŁADAĆ PROSIMY PO 13:00 POD NUMERAMI TELEFONU:
535 222 786 oraz 512 745 292